Tonehjulet Kräftfestival 3. og 4. november

Fredag 3.nov
Fra 19.00 Gratis
Alternativ rock quiz
Fete premier og quiz-priser i baren!
Konsert med TBA
Ta gjerne med no myntær, vi sender rundt hatten!
Lørdag 4.nov 
Fra 16.00 Gratis
Kaffeslaberas – vi byr på kaffe og kaker.
Mini-frimarked og mini-loppis
Konsert med TBA
DJ’er
Ta gjerne med no myntær, vi sender rundt hatten! Muligheter for å betale med kort frimarked/loppis.
Fra 21.00 inngang 200 kr (vi tar kort i døra)
Konserter med Göttemia, Lucky Malice og Danger!Man.
Slippfest – vi feirer at Lucky Malice -Misfit har kommet på 12″ vinyl! Hurra!
Göttemia (Halden)
Göttemia er ett punkrock band fra Eidsberg/Halden som har spilt og gitt ut skiver på løpende bånd i over ti år. I år skal vi gi ut splitt med Fork, på en tre ukers turne til Baltikum, Polen, Tsjekkia, Tyskland m.m. Vi har spilt på alt fra Øya-natt og Rockefeller til de mest obskure fjøs i øst europa. Musikken kan sammenlignes med NoMeansNo, Mötorhead, Wipers, Gammal Turboneger, Poison Idea osv.
Lucky Malice (Halden)

En power-trio som kan synge vakkert i trestemt klang og spille kjapp pänk – samtidig.

Utrolig men sant….

Lucky Malice leverer catchy og melodiøs punk, kompromissløs med sin energi og sitt rett-i-trynet utttrykk . På scenen får du se tre stolte, glade og fryktløse livsnytere som skrider fram som premisseleverandør av feministisk punk rock i Norge, anno 2017.

Tekstene har ofte en feministisk vinkling, men kan også like gjerne handle om hvor fint det er å drikke øl med gode venner. Det synges både på engelsk og østfolddialekt.

Lucky Malice har gitt ut plater på sitt eget plateselskap, Tonehjulet Kräftpest. Tre album, Homme Fatale, (2012), den selvtitulerte Lucky Malice (2013) og Misfit (2017), tre EPer, Young and Breastless(2008), Split Ep (2010) med Göttemia og Handicap(2016) med Danger!man. De fleste platene kan du kjøpe på vinyl på Tonehjulet’s Bandcamp, men finnes også digitalt på det store internett.

Turnevirksomhet over flere år har ført bandet land og strand rundt i Europa. De har også spilt masse i Norge og Sverige.

www.luckymalice.com

https://m.facebook.com/luckymalice

https://youtu.be/K7uh75aUOpc

DANGER!MAN (Oslo)
Bandet Danger!Man fra Oslo startet i 2009 og har nok mest inspirasjon fra 80-tallets hardcore. Var du pønker eller generelt hadde alternativ musikksmak på 80- og 90-tallet er det også stor sjanse for at du har vært på konsert med noen av medlemmene, som har fartstid i band som So Much Hate, Life… But How To Live It?, Bannlyst, Barn Av Regnbuen, Drunk, 2:20, Bøyen Beng og mange flere. Som et av Norges tighteste liveband, er det all grunn til å tro at det vil bli full fest! Bandet har spilt masse i hele Europa, og merkelig nok har dem aldri spilt i Halden før. Virkelig på tide, særlig når vokalist St.Faen har gjort haldenser av seg. Her er det bare å stille folkesterke!
This entry was posted in Konserter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply