The Modern Times + Support : Living Alma! 10. november

The Modern Times + support Living Alma
10. nov på Feelgood – Halden
CC: 200kr ,- ink avg kjøpes på Hoopla her: http://bit.ly/2fwaER7

The Modern Times fra Tromsø slapp i januar det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times», som høsta terningkast 5 i både Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og Klassekampen. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden.
Kvintetten har hatt et travelt år med 18-datoers norgesturné og 11 festivalkonserter i sommer, blant annet Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen, hvor bandet fikk 5/6 i Nordlys, 9/10 i Evig Lyttar og 6/6 av The Wilhelmsens.

Living Alma er et Halden-basert indie-folk-band bestående av Jørgen Nilsen på kontrabass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar, Ingvild Håkonsdatter Sivertsen som vokalist og Gard Lindberg på trompet. Vi har spilt sammen i drøyt et halvt år, men har spilt lite konserter – frem til nå, når vi endelig kryper ut av øvingslokalet i kjelleren på S16. Vi gleder oss til å spille på Feelgood!

This entry was posted in Konserter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply